0174 610209 info@chezleon.nl

Recensies

Schrijf hier u recensie

Vertel ons alles over..

seperator

...je gerecht, de bediening en de sfeer

  12 Comments

 1. Frank Goeijenbier en Nel Kok

  Met 22 vrienden en familieleden een avondje dineren was een groot succes. Stel je voor, allemaal blije gezichtjes, 😉 Leuker, en lekkerder want dat was het!, kan bijna niet! Met dank voor de gastvrijheid, de aandacht voor het eten, voor onze gasten en voor ons.
  Een aanrader!

  Beantwoorden

 2. Daphne

  Na een jaar bij ons kwamen wij bij jullie
  Wij hebben heerlijk onze buik vol gegeten met de lekkernijen van de high tea. Mmhhh! !! Lekker!! Groetjes de Dijckwegh.

  Beantwoorden

 3. Huib van Leeuwen

  2 augustus van de Lier op de fiets naar Naaldwijk. Wekelijkse Markt en lekker shoppen. Als gewoonlijk krijgen wij na 2 keer trappen en 3 stappen al honger en hadden we al snel besloten om bij Chez Leon een broodje te eten. Na ons ge-winkel hielden we het om half 12 al niet meer uit en gingen we in snelle pas naar Chez Leon. Een kleine eetgelegenheid met grote aspiraties. Toen we binnenkwamen werden we verwelkomd door onze favoriete gastvrouw Mandy. Ik noem Mandy bewust geen serveerster maar Gastvrouw met een hoofdletter. Wanneer Mandy je welkom heet breekt de hemel open. Een toppertje die je niet zoveel tegenkomt. Lekker in “het buiten” gezeten en eerst koffie en een watertje. Je kan bij Leon kiezen voor kraan- of spa-water. Kraanwater natuurlijk en wordt geserveerd met een schijfje citroen en een stampertje. Kijk das nou gastvrij en kon mijn dag, na Mandy’s welkom toch al niet meer stuk. Koffie bij Leon is van een topmerk en gaan ze daar goed mee om. Want ook bij een topmerk koffie kan je het verpesten. Niet bij Leon, heerlijk aromatische “warme” lekkere koffie.
  Mijn Cora koos voor het broodje tonijnsalade [8 van de 10 keer haar keuze] en ik voor “het broodje van de week”. Mandy maakte ons daarop attent en vertelde ze het dusdanig dat voordat ze de laatste woorden had uitgesproken het al aan mij verkocht had. Wellicht een tip voor Leon: geef je gastvrouwen een chique naamkaartje, ze verdienen het! We moesten even wachten maar was het dat waard. Wat een plaatjes van borden en vergeet niet het servies dat echt onderscheidend mooi porselein is. Zelfs het lepeltje bij de koffie is onderscheidend. Maar goed, terug naar de broodjes. Plaatjes en blinkt alles uit in versheid. Alles is super, de suup. Westlandse [veel te grote] porties en zijn de broodjes vers krokant bij Leon gebakken, zo uit de oven. Wanneer Mandy de borden neerzet denk ik, dat krijg ik nooit op, zoveel, zo mooi, zo lekker. Maar wanneer ik 3/4 onderweg ben weet ik zeker, dit gaat lukken en ben ik helemaal voldaan. Aan de overkant hoor ik ook tevreden geknor van mijn Cora die er ook wel raad mee weet. Nog even naar het keurig schone toilet en ga ik tevreden met Mandy mee om af te rekenen. Prijs/kwaliteit verhouding is top en komen we zeker weer terug. Als laatste een nieuwtje over Chez Leon. Dit restaurant gaat een trapje hoger en verhuisd naar de Julianastraat naast de Turkse bakker. Verwachting is dat ze daar rond de feestdagen 2017 open gaan. Zeven dagen per week, lunch en diner. Zelfs feesten kan je er geven. We zijn benieuwd. Als Mandy blijft dan komen we zeker en wensen we Chez Leon veel succes met de verdere voorbereiding.

  Beantwoorden

 4. G en J

  Leon, vanavond mijn verjaardag bij jou gevierd, met mijn lief. Wij hebben een hele gezellige avond gehad en genoten van het 3-gangen maand menu. Het eten was echt SUPER, zooooo lekker. Heel vriendelijk en allerte bediening. Wij zijn benieuwd naar jou nieuwe restaurant.

  Beantwoorden

 5. De Zeeuw bouwmaterialen

  Afgelopen zaterdag met ons personeel heerlijk genoten van een walking diner. Het eten was super en werd heel mooi opgediend. Met wensen werd rekening gehouden. Aardige mensen en een leuk klein restaurantje met buiten een plaatsje. Een aanrader! Helemaal top

  Beantwoorden

 6. Guus en Josje

  Ik al vaak geluncht bij jou, zowel met mijn lief, of met een vriendin. Ook enkele keren van een diner mogen genieten. Alles is even lekker, maar zelf ben ik een ontzettende liefhebber van de geitenkaassalade.

  Beantwoorden

 7. nel

  Was weer voortreffelijk de high tea Leon,ook al had je er niet van geslapen s,nachts van wat moet ik nu weer serveren bij haar met de hartige high tea(grapje!!)De kippendijtjes en de garnaaltjes in truffelsaus,voortreffelijk!

  Beantwoorden

 8. Nadine

  Alles wat je hier eet is heerlijk, vers en met passie bereid.
  Voor zowel een gezellige lunch als een high tea ben je hier aan het juist adres.

  Goede prijs- kwaliteitsverhouding!

  Ik kom snel weer een keer langs!

  Beantwoorden

 9. nel van hulst

  Vanmiddag voor de 4e X high tea gehad bij Leon. Ik dacht dat het niet kon,maar hij heeft zich weer overtroffen!!!Voortreffelijk , bedankt! Groetjes nel

  Beantwoorden

 10. Wilma

  Hoi Léon en ’t team, wat heb ik heerlijk gegeten bij jullie en ook nog zo gezellig in de patio… wij komen snel terug, eerst nog twee weekjes vakantie maar daarna zijn we er weer 🙂

  Beantwoorden

Your Message

X