0174 610209 info@chezleon.nl

Nieuws

Nieuwsitem

Posted in Nieuws, on 7 februari 2017, by , 0 Comments

 

Wij gaan uitbreiden

Stelt u zich eens voor dat u 7 dagen in de week terecht kunt bij C’est bon Chez Léon om te genieten van een ruime variatie lunch- en dinergerechten…

Wij hebben goed nieuws! dit jaar openen wij een nieuwe vestiging in het centrum van Naaldwijk. De nieuwe vestiging biedt meer zitplaatsen en mogelijkheden voor feesten en partijen. U kunt deel uitmaken van ons nieuwe avontuur. Doe mee via crowdfunding!

Wat is Crowdfunding?

Crowdfunding is een vorm van co-financiering waarbij meerdere investeerders geld steken in een plan voor een bedrijf, product of dienst in ruil voor een aantrekkelijke rente. U helpt ons al met een investering van €100. U ontvangt maandelijks de aflossing plus de rente op uw bankrekening.

Wij gaan crowdfunden via

Het risico

C’est bon Chez Léon is trots op het feit dat, door onze resultaten in het verleden, wij een risico kwalificatie ‘A’ hebben gekregen. Dat wil zeggen: een laag risico. Wij betalen de investering binnen 4 jaar terug met een rentepercentage van 6,5%. Daarom durven we u ook te vragen om een investering. We zijn vastbesloten om een enorm succes te maken van onze nieuwe vestiging!

Hoe werkt het?

Vanaf vrijdag 3 maart is ons project zichtbaar op het platform van Kapitaal op maat. Op kapitaalopmaat.nl vindt u de ins & outs. Wij hopen voor het eind van het jaar onze deuren te kunnen openen. We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen hebt! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Léon van der Heijde of mailen naar crowdfunding@chezleon.nl

JA
ik wil investeren in C’est bon Chez Léon

Your Message

X